Buna! Bine ai venit!

Societatea NS Office SRL a fost infiintata in urma cu 8 ani, in anul 2013, cu scopul de a furniza pe piata romaneasca produse de o calitate ridicata cu servicii profesioniste si prompte. Sediul, punctul de lucru cu birourile si depozitul se afla pe centura orasului Bucuresti, in Pantelimon, judetul Ilfov, Strada Sf. Calinic 11, cod postal 077145. Te asteptam in vizita de luni pana vineri, intre orele 09:00-15:00, cu rugamintea sa ne suni cu o zi inainte pentru a putea programa.

In urma cu 5 ani, in anul 2016, NS Office a dezvoltat propria fabrica pentru mobilier custom in locatia satelit Bucuresti, achizitionand, prin forte proprii, utilaje Homag de ultima generatie, similare celor detinute de mari producatori europeni. Astfel, compania a reusit sa atraga proiecte importante de furnizare mobilier pe piata din Romania: design, consiliere, productie, livrare si montaj asigurate de echipa NS Office cu profesionalism si promptitudine. Personalul angajat are un inalt grad de pregatire, experienta si competenta profesionala. De-a lungul timpului am reusit sa adaugam si sa eficientizam noi servicii si produse conform cererii de pe piata, prioritatea noastra fiind de a oferi servicii profesioniste si produse de o calitate si functionalitate ridicata care sa asigure intocmai solicitarile clientilor.

Linkul pentru vizionarea unui clip cu prezentarea fabricii: https://www.youtube.com/watch?v=4K32JuvGRaA .

Compania noastra comercializeaza produsele importate si din productie proprie direct catre beneficiarii finali, prin proiecte punctuale (Enel Romania, Supreme Concept, Apa si Canal, etc) sau prin contracte pe termen lung (Clinicile Regina Maria, Maritime Interior, Auchan, Schenker,Tiriac Auto etc), dar de asemenea si catre reteaua de distribuitori (RTC Proffice, Accesoria, etc). Ne adresam de asemenea si clientilor din zona rezidentiala, putand efectua masuratori si crea un mobilier pe masura exigentelor fiecarui client. Abordam orice tip de proiect de furnizare de mobilier de pe piata, punand la dispozitie ofertari si prezentari cu produse de MockUP. Ne propunem asigurarea unei colaborari placute cu clientii si partenerii de afaceri, perfectionarea continua a personalului pentru a tine pasul cu noutatile ce apar in domeniu (echipamente de lucru, tehnologii noi), dotarea cu echipamente care sa asigure o calitate superioara produselor fabricate.

Conform CCIB, in anul 2019 compania NS Office SRL s-a pozitionat pe locul al cincilea aferent domeniului de activitate si clasei de marime corespunzatoare.

Colectia de scaune este rezultatul unei cercetari riguroase si atente, in urma unei experiente in relatiile cu producatorul polonez Nowy Styl de mai bine de 22 de ani pe piata de mobilier. Procesul de fabricatie este orientat spre calitate, cu aprovizionarea scrupuloasa a materiilor prime certificate, cercetare si adevarata pasiune pentru utilaje de ultima ora, planificare pas cu pas in fiecare faza, cu precizia tipica unei mester: scaunele noastre sunt acest amestec de elemente de functionalitate si estetic. A crea produse trainice, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel de rezistenta, este primul element care asigura longevitatea.

Calitatea inalta si respectul pentru mediu reprezinta practici stabilite, dupa cum demonstreaza certificarile ISO 9001 pentru calitatea proceselor de afaceri, ISO 14001 pentru o productie bazata pe o politica de mediu statornica. Pentru a sustine sustenabiltatea mediului, sunt utilizate materiale plastice fabricate din materii prime de inalta calitate, reciclabile si eco-compatibile.